VTW op bezoek in Geitenkamp

Geplaatst op

Op vrijdag 10 november bracht het bestuur van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW) een inspirerend bezoek aan onze geliefde Geitenkamp. En natuurlijk zijn we de uitdaging aangegaan om hen mee te nemen in onze initiatieven op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid.
 
Zo trokken we gezamenlijk deze bijzondere wijk in, met als doel het bestuur te laten kennismaken met de projecten die we daar ondernemen. Een wijkwandeling vormde een belangrijk onderdeel van deze verkenning, waarbij we de bestuursleden langs de bijzondere kenmerken van de Geitenkamp leidden. Van de unieke architectuur tot een bezoek aan een projectwoning, waar we concreet lieten zien welke stappen we zetten op weg naar een duurzame toekomst.
 
De Geitenkamp, met zijn status van beschermd stadsgezicht, brengt unieke uitdagingen met zich mee. Het behoud van het karakteristieke karakter van de wijk staat hoog op onze agenda. Dit bezoek was weer een prachtige kans om te tonen hoe trots we zijn op deze wijk en wat we er realiseren!
 
En wat betekent VTW voor ons?
Wij zijn lid van de Vereniging van Toezichthouders in Woningcorporaties (VTW). Met meer dan 1.150 toezichthouders zijn zij betrokken bij zo’n 275 woningcorporaties, waaronder de onze. Iedereen die vanwege een beperkt inkomen of kwetsbaarheid een beroep op ons doet, willen we helpen met passende huisvesting. Het is voor ons van groot belang dat dit op een professionele manier gebeurt. Het lidmaatschap bij de VTW is voor ons een bevestiging dat we serieus werk maken van goed intern toezicht. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bewonersbijeenkomst over Tuinstede in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft voor de wijk Schaapsdrift een gebiedsvisie opgesteld waarin staat hoe de wijk er in de toekomst uit kan zien. Deze visie heeft ook impact op onze huurders van het pand Tuinstede, aan de Esperantolaan. Maandag 3 juni zijn de huurders hierover bijgepraat door Vivare en de gemeente Arnhem. 
Lees meer

Plannen nieuwbouw Groessen

Vivare en Lithos bouw en ontwikkeling hebben plannen ondertekend om woningen de bouwen in Groess
Lees meer