Start inloopspreekuur Rheden

Geplaatst op

Politie, Incluzio, Handhaving en Vivare slaan de handen ineen voor een gezamenlijk inloopspreekuur voor huurders uit Rheden, Ellecom en de Steeg.  Deze proef, die minstens een half jaar zal duren, biedt bewoners de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bespreken. Bewoners kunnen terecht voor het bespreken van personen die hulp nodig hebben, het delen van goede ideeën voor de wijk, het uiten van zorgen over de leefbaarheid, of het doen van meldingen over mogelijke duistere praktijken in de wijk.

Het inloopspreekuur gaat van start op 1 maart. Bewoners zijn welkom elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur in Het Dorpshuis Rheden, adres Meester B. van Leeuwenplein 3 te Rheden.

flyer rheden fin

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Foto Gemeente Rheden

Wijkaanpak Dieren Stenfert  

Op donderdag 11 januari hebben bewonersgroep Samen Stenfert, de gemeente Rheden, Vivare, welzijnsorganisatie Incluzio Rheden, huurdersvereniging Rheden en 4Noppes een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de leefbaarheid van de wijk Stenfert in Dieren. De samenwerkingspartners van het eerste uur tekenden een intentieverklaring waarin zij hun gezamenlijke ambities, uitgangspunten en aanpak onderschrijven. Het bezoek van gedeputeerde Vreugdenhil van de Provincie Gelderland was hiervoor een mooie aanleiding. Hij ging op diezelfde dag in gesprek met wijkbewoners en betrokken partners uit de wijk. 
Lees meer