Start inloopspreekuur Rheden

Geplaatst op

Politie, Incluzio, Handhaving en Vivare slaan de handen ineen voor een gezamenlijk inloopspreekuur voor huurders uit Rheden, Ellecom en de Steeg.  Deze proef, die minstens een half jaar zal duren, biedt bewoners de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te bespreken. Bewoners kunnen terecht voor het bespreken van personen die hulp nodig hebben, het delen van goede ideeën voor de wijk, het uiten van zorgen over de leefbaarheid, of het doen van meldingen over mogelijke duistere praktijken in de wijk.

Het inloopspreekuur gaat van start op 1 maart. Bewoners zijn welkom elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur in Het Dorpshuis Rheden, adres Meester B. van Leeuwenplein 3 te Rheden.

flyer rheden fin

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bewonersbijeenkomst over Tuinstede in Arnhem

De gemeente Arnhem heeft voor de wijk Schaapsdrift een gebiedsvisie opgesteld waarin staat hoe de wijk er in de toekomst uit kan zien. Deze visie heeft ook impact op onze huurders van het pand Tuinstede, aan de Esperantolaan. Maandag 3 juni zijn de huurders hierover bijgepraat door Vivare en de gemeente Arnhem. 
Lees meer

Plannen nieuwbouw Groessen

Vivare en Lithos bouw en ontwikkeling hebben plannen ondertekend om woningen de bouwen in Groess
Lees meer