Uitnodiging Bewonersscan 2024

Geplaatst op

Vivare voert jaarlijks een onderzoek uit onder bewoners: de Bewonersscan. Benieuwd naar de resultaten van de bewonersscan van vorig jaar? Lees de resultaten in de nieuwsbrief van maart hier.

Ook dit jaar voeren wij dit onderzoek weer uit. Heeft u uw e-mailadres aan ons doorgegeven? Dan ontvangt u een uitnodiging om deel te nemen aan dit onderzoek.

In dit onderzoek vragen we naar uw tevredenheid en de belangrijkste verbeterpunten van uw woning, de algemene dienstverlening van Vivare, de buurt en de leefbaarheid in de buurt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door USP Marketing Consultancy uit Rotterdam in de maanden juli en augustus. U kunt dus een email met uitnodiging voor het onderzoek ontvangen van USP.

De uitkomsten van het onderzoek delen we in grote lijnen in het najaar via de Nieuwsbrief en de Vivare Website. Dit gebeurt geheel anoniem. Het opstarten van de nieuwsbrief en het delen van de resultaten van het onderzoek doen we naar aanleiding van de uitkomsten van de bewonersscan van vorig jaar.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Bouw 83 nieuwe woningen in Velp

Ontwikkelaar Rudius Vastgoed en Vivare hebben gisteren hun handtekening gezet onder een intentieovereenkomst voor het bouwen van 83 sociale huurwoningen in Velp.
Lees meer

Tuinvrijwilligers Arnhem Gezocht

MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Arnhem helpt Arnhemse inwoners met hulp voor de tuin. Zij doen dat in opdracht van en met subsidie van de gemeente Arnhem.
Lees meer