Bouw nieuwe woningen in Schuytgraaf, Arnhem

Geplaatst op

Vivare gaat 41 woningen bouwen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Er zullen 13 eengezinswoningen, 7 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen worden gebouwd. De bouw van de woningen start na de zomer 2024. De woningen worden naar verwachting eind 2025 opgeleverd. De woningen worden gebouwd door bouwbedrijf Trebbe.

De woningen zijn bedoeld voor een- en tweepersoonshuishoudens. Het ontwerp is van Opzoom Architecten en past goed bij woningen in de buurt.

De woningen en appartementen worden aangesloten op stadsverwarming. Door de bijenstenen in de gevels van de appartementen, een gemeenschappelijke tuin voor de 2-kamer appartementen en het groen dak op de lage daken van het appartementencomplex, wordt er in de nieuwbouw rekening gehouden met natuur en het klimaat

Alfred van den Bosch van Vivare : “Mensen moeten steeds langer wachten op een betaalbare huurwoning. Nieuwbouw is een van de manieren waarop we als Vivare deze wooncrisis te lijf gaan.’’

Hein Trebbe sr., directeur bij Trebbe: “Er is een grote vraag naar betaalbare, duurzame en gezonde woningen. Mooi dat we samen met Vivare, vanuit het bouwteam, hier invulling aan kunnen geven.”

Meer weten over dit project? Binnenkort zal er meer informatie worden geplaatst op onze projecten pagina.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Advies drinkwater Dieren, Duiven, de Steeg en Ellecom

Vitens heeft een lichte verontreiniging in het drinkwater aangetroffen in waterreservoir Ellecom. Vitens wil geen risico nemen met de gezondheid van haar klanten. Daarom is uit voorzorg een kookadvies afgegeven voor drinkwater dat gebruikt wordt voor consumptie.
Lees meer